Containere Ilfov. Containere birou Ilfov - Containere santier Ilfov

Containere de calitate livrate in Ilfov si in toata Romania. Inchiriem containere in Ilfov

Avem in portofoliu containere de birou, containere dormitor, containere bucatarie, containere santier, containere de paza, containere sanitare, case containere sau containere pe nevoile clientilor. De asemenea furnizam modele de containere combinate (birou/dormitor + grup social, sala de mese, vestiare). Executam diverse tipuri de containere (containere speciale). Portofoliul nostru containere realizate in localitatea Maramures cuprinde container de locuit, container birou, container dormitor, container grup sanitar, container bucatarii, container grup de paza si container santier utilate complet pentru amenajari diverse, santiere, evenimente sau locuinte temporare in caz de calamitati.

Containerele sunt dotate cu usa exterioara metalica, pentru protectia la efractie, precum si cu ferestre pe toate partile tip termopan cu deschidere oscilobatanta, instalatii electrice complete, covor PVC de trafic greu si aparate de climatizare

Containerele destinate unui depozit de materiale, sunt containere modulare, folosite ca birouri, birou de vanzare, facturare si urmarirea activitatilor depozitului, o solutie rapida, curata si usor de instalat la indemana oricui.

De ce alegi ROcontainere? 1. Pentru ca livram containere in Maramures. Livrarea continerelor in Maramures se face autospeciale prevazute cu macara. 2. Containerele se pot realiza pe diferite marimi si dotari, ROcontatinere producand containere la comanda pentru toata tara. 3. Din punct de vedere al costurilor si al folosirii este rentabil sa achizitionati containere decat sa le inchiriati, va sigura rapid si eficient necesarul de spatiu al fiecarei societati in dezvoltare. 4.Costurile de inchiriere a containerelor noi livrate sunt fixe, stabilite prin contract, fara majorari, situatii neprevazute etc.

ROContainere Maramures va ofera containere modulare complete dotate si livrate. Containerele modulare pe care le producem sunt prevazute cu ferestre tip termopan, scara exterioara cu trepte si podest placate cu tabla de aluminiu, perfect functionale din momentul predarii.

Dimensiunile containerelor produse in mod curent sunt urmatoarele:
1. L = 6000; l=2430; H=2550
2. L = 4880; l=2430; H=2550
3. L = 2990; l=2430; H=2550


In functie de necesitatile beneficiarului, spatiul disponibil posibilitatile de amplasare pot fi realizate containere la dimensiuni atipice, la alta latime, lungime si inaltime, se pot realiza compartimentari.

  • Termenul de executie pentru containere Maramures poate varia de la 2-3 zile lucratoare la 3 saptamani in functie de complexitatea proiectului.
  • Plata se face in RON la cursul BNR conform facturii emise.
  • Preturi de producator pentru containerele modulare Maramures realizate, atat la modulele de santier sau locuit, iar pentru cantitatile mai mari preturile se negociaza.
  • Pentru mai multe detalii contactati-ne acum la telefon 0723.56.99.29 sau la info@rocontainere.ro