Containere de locuit de vanzare

Containere de locuit

Containere de locuit de vanzare: containere de locuit la preturi incepand de la 1450 euro, la comanda sau in serie, complet dotate si utilate!

Suntem specializati in productia si comercializarea de containere de locuit noi si second hand, case pentru locuit dotate complet, pentru confort sporit, la pret de producator. Societatea noastra vinde si inchiriaza containere de locuit in toate localitatile din Romania (containere de locuit Bucuresti, containere de locuit Brasov, vanzare containere de locuit Cluj, containere de locuit Galati, vanzare containere de locuit Iasi, vanzare containere de locuit Oradea, containere de locuit Timisoara, etc).

Containerele de locuit comercializate de noi au o calitate deosebita, ele respecta normele ISO de calitate iar pretul containerelor de locuit este unul excelent, avand in vedere raportul calitate/pret. Containerele de locuit sunt construite intr-un timp scurt (mai putin de 4 saptamani), iar transportul acestora este realizat usor si repede, intr-un camion pot incapea 10 containere. Peretii containerelor de locuit se pot finisa cu lambriuri, ghips-carton sau orice se doreste la comanda. Ele pot contine bai complet utilate cu dusuri, lavoare, toalete, dormitoare.

Fiind dotate cu tot ceea ce este necesar, containerele de locuit reprezinta o varianta eficienta din punct de vedere al costurilor, avand tototodata confortul unei case obisnuite.

Comanda online la info@rocontainere.ro containere incepand cu pretul de 1550 Euro.
Livrare rapidă din stoc!