Containere modulare de vanzare

Containere modulare

Containere modulare de vanzare: containere modulare la preturi incepand de la 1300 euro, la comanda sau in serie, complet dotate si utilate!

Comercializam containere paza de calitate superioara, la pret de producator. Suntem specializati in productia si comercializarea de containere de paza noi si second hand. Oferim spre vanzare si inchiriere containere de paza in toate localitatile din Romania (containere de paza Bucuresti, containere de paza Brasov, vanzare containere de paza Cluj, containere de paza Galati, vanzare containere de paza Iasi, vanzare containere de paza Sibiu, containere de paza Timisoara, etc).

Cabinele de paza (containere de paza) sunt containere special configurate pentru un post de paza securizat. Pot fi cabine de paza dotate cu aparate de aer conditionat, cu baie sau pot avea alte dotari, conform cu cerintele Dvs. Containerele de paza pot fi containere individuale sau pot fi facute pentru intrari in intreprinderi, compartimentare, cu sala de asteptare, grup sanitar.

Oferim spre vanzare containere de paza de calitate, containere care respecta normele ISO de calitate.

Comanda online la info@rocontainere.ro containere incepand cu pretul de 1550 Euro.
Livrare rapidă din stoc!