Containere monobloc de vanzare

Containere monobloc

Containere monobloc de vanzare: containere monobloc la preturi incepand de la 1300 euro, la comanda sau in serie, complet dotate si utilate!

Comercializam containere monobloc de calitate superioara, la pret de producator. Suntem specializati in productia si comercializarea de containere monobloc noi si second hand. Oferim spre vanzare si inchiriere containere monobloc in toate localitatile din Romania (containere monobloc Bucuresti, containere monobloc Brasov, vanzare containere monobloc Cluj, containere monobloc Galati, vanzare containere monobloc Iasi, vanzare containere monobloc Sibiu, containere monobloc Timisoara, etc).

Containerele monobloc realizate de noi pot avea diverse destinatii: containere de birou, containere de santier, containere sanitare-wc, containere depozitare, containere dormitor, containere de locuit, cabine de paza).

Comercializam si livram containere metalice monobloc noi, la cheie, realizate la comanda, in functie de cerintele clientului, termenul de executie fiind intre 3 si 25 zile lucratoare, in functie de complexitatea lucrarii.

Containerele monobloc sunt realizate respectand normele ISO, dupa cele mai noi si exigente standarde de calitate. Containerele monobloc sunt comercializate si inchiriate la preturi de producator si pot fi livrate si montate rapid oriunde in tara, in deplina siguranta, cu masini speciale si personal calificat.

Containerele monobloc sunt realizate pe o structura metalica profilata la rece, cu grosimea intre 3 si 12 mm. Normele ISO de constructie a containerelor sunt respectate si in privinta imbinarii planseului si acoperisului. Containerele monobloc au planseul alcatuit din tabla zincata dublu faltuita de 0,5 mm, vata minerala de sticla cu norma C1 de 100 mm, OBS de exterior de 18 mm si linoleum PVC pentru trafic intens. Rezistanta portanta este de 400 kg/m2. Containerele monobloc au acoperisul alcatuit din tabla zincata dublu faltuita de 0,5 mm, membrana hidroizolatoare, vata minerala cu norma C1 100 mm, pal melaminat de 18 mm, pe o structura metalica profilata la rece prevazuta cu un canal de drenare a apei. Acoperisul containerelor metalice monobloc este dotat cu instalatie electrica. Rezistenta portanta este de 250 kg/m2.

Containerele metalice monobloc pe care le vindem si le inchiriem au stalpi de sustinere profilati la rece din tabla cu o grosime de 3 mm. Peretii containerelor monobloc sunt formati din panou sandwich poliuretan tip C1 30 mm dar la cerere pot fi si de alte grosimi.
Containerele monobloc au usa exterioara PVC 800/2000 mm cu fereastra PVC oscilobatanta si geam termopan de 1000/1000 mm.
Containerele monobloc dispun de instalatie electrica atat in exterior cat si in interior. Instalatia electrica exterioara a containerelor metalice monobloc este formata dintr-o priza de 220 V (16A/ 32A Legrand) si o agrafa pentru impamantare. Instalatia interioara a containerelor metalice monobloc este formata dintr-un tablou de sigurante automate (10A si 25A), doua prize duble IP 55, un comutator si doua lampi neon 2 x 18 IP 65.

In cazul containerelor metalice monobloc amenajate pentru a servi drept grup sanitar cu dus si/sau WC, izolatia hidrofoba a podelei este realizata cu polifon dispus in scafa. Compartimentarea si pozitionarea dusurilor, wc-urilor si a altor elemente sanitare se realizeaza conform planului stabilit impreuna cu clientul si cuprins in cadrul comenzii ferme si a contractului.
Instalatia sanitara cu care va fi utilat containerul metalic monobloc este executata din polipropilena si componente ale acesteia. Alimentarea cu apa a grupului sanitar se va face printr-o intrare de ¾ toli iar iesirea printr-o teava PVC Ø 110.

Oferim spre inchiriere containere monobloc (containere monobloc noi), la preturi de producator, conform cu cerintele clientului. Containerele monobloc sunt disponibile pentru cumparare sau inchiriere la preturi bune, sunt foarte practice si usor de transportat, fiind cea mai eficienta solutie pentru orice tip de afacere.

Oferim spre vanzare containere monobloc de calitate, containere care respecta normele ISO de calitate.

Comanda online la info@rocontainere.ro containere incepand cu pretul de 1550 Euro.
Livrare rapidă din stoc!